Vlaanderen Vakantieland

Jaarlijks bundelt Logeren in Vlaanderen Vakantieland meer dan 1400 logies op haar gelijknamige website. Ze halen alles uit de kast om jou extra gasten te bezorgen dankzij een krachtige marketingcampagne. Reserveer nu jouw advertentieruimte  op www.logereninvlaanderenvakantieland.be en bereik méér dan 900.000 vakantiegangers.

In de advertentieprijs zit o.a. inbegrepen: 

  • Je adverteert op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be en surft mee op de campagne van Vlaanderen Vakantieland.
  • Je maakt gratis gebruik van de online boekingsmodule zónder commissie!
  • Je aanvaardt de Vakantiecheque zónder commissie. Wekelijks worden de geclearde cheques uitbetaald. 
  • We promoten jouw logiesuitbating op de website (70.000 bezoekers per maand), in magazines, kranten, radio- en tv-programma´s, sociale media, online acties en e-mailings.
  • Je kan deelnemen aan netwerkmomenten en inspiratie-uitstappen.

Voor 199 euro (excl. BTW) kan je je aansluiten bij het logiesnetwerk en van alle voordelen genieten. Ook in 2023 betaalt Toerisme Vlaams-Brabant een deel van advertentie terug aan logies in gemeentes die met ons samenwerken. 

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je een account voor het portaal aanvragen en kan je je dan zo al aansluiten bij het logiesnetwerk (met advertentie). Je vindt er ook een overzicht van alle voordelen.