Gebruiksvoorwaarden

Voor wie: Voor iedereen die betalende fiets- en wandelpublicaties van Toerisme Vlaams-Brabant vzw wil verkopen of gratis promomateriaal van Toerisme Vlaams-Brabant vzw wil bestellen voor verdere verdeling aan klanten en/of bezoekers. Heb je vragen omtrent deze bestelvoorwaarden of vind je niet onmiddellijk wat je zoek, aarzel dan niet om ons te contacteren via toerisme@vlaamsbrabant.be of via 016-26 76 20. 

Opgepast: commerciële boekhandels en particulieren bestellen niet via deze website:

Commerciële boekhandels: kunnen onze fietskaart en wandelpublicaties aankopen via:
N.V. Mondikaarten
Boskouter 6
9620 Zottegem
+32 9 371 48 81
mondikaarten@skynet.be

Particulieren: kunnen onze fietskaart en wandelpublicaties aankopen en andere gratis publicaties bestellen via de algemene site van Toerisme Vlaams-Brabant: www.toerismevlaamsbrabant.be/publicaties

Verwerking bestellingen: Alle bestellingen worden meermaals per week klaargemaakt en verstuurd. Grote bestellingen van meer dan 2 dozen worden geleverd wanneer dit past in de planning van onze medewerker.
Bestellingen afhalen in het Provinciehuis of bij onze drukkerij Artoos in Kampenhout kan na voorafgaandelijk contact met de afdeling publieksinfo, verkoop en distributie via toerisme@vlaamsbrabant.be.

Korting: verdeelpunten krijgen 30% korting op betalende bestellingen vanaf minimum 45 euro (verkoopwaarde) en ze betalen geen verzendings- of leveringskosten.
Opgepast: gemeenten uit de provincie Vlaams-Brabant die niet instapten in de toerismeconvenant 2020 – 2025 krijgen geen korting op hun bestelling en betalen de effectieve verzendings- of leveringskosten (een bestelling kan wel gratis afgehaald worden bij drukkerij Artoos na afspraak).

Facturatie: De verkoopfactuur wordt enkel via e-mail verstuurd en moet betaald worden op het rekeningnummer van Toerisme Vlaams-Brabant vzw: BE41 0680 9303 1010, binnen de 30 dagen na ontvangst met vermelding van het factuurnummer. Bestellingen met enkel gratis publicaties worden uiteraard niet gefactureerd, maar gemeenten uit Vlaams-Brabant die niet instapten in de toerismeconvenant 2020 – 2025 betalen wel de effectieve verzendingskosten.

Officieel, gemeentelijk bestelbonnummer: Gemeentebesturen en/of andere overheidsdiensten vermelden op het bestelformulier een officieel bestelbonnummer  indien dit nummer moet worden vermeld op de verkoopfactuur.
We hebben dus minstens een bestelbonnummer nodig als u een factuur met vermelding van een bestelbonnummer/artikelnummer/dienstjaar wil ontvangen.
Voor bestellingen zonder bestelbonnummer zal een standaard factuur opgemaakt worden.

Inruilacties betalende publicaties: Ongewijzigde herdrukken of publicaties die herdrukt worden met een slechts licht gewijzigde inhoud, worden niet ingeruild. Bij een volledige herwerking van een fiets- of wandelpublicatie (met een nieuwe cover) wordt een inruilactie georganiseerd. Het verdeelnet wordt hiervan op de hoogte gebracht via mail en via de sectornieuwsbrief van Toerisme Vlaams-Brabant. Inruilacties zijn wel beperkt in de tijd (max. 1 jaar na uitgave van de nieuwe editie). 

Beschadigde publicaties: bij ontvangst van je bestelling, kijk je deze best even na. Geef ons max. 1 week na de levering door indien er exemplaren ontbreken of beschadigd zijn. Wij bekijken de mogelijkheid tot inruiling.

Wijzigingen in je bestelling door Toerisme Vlaams-Brabant: Toerisme Vlaams-Brabant vzw behoudt het recht om de aantallen op de bestelling aan te passen in functie van de aanwezige stockvoorraad. Niet het gehele aanbod aan gratis brochures is beschikbaar voor alle verdeelpunten. Het aanbod is gelinkt aan jouw geografische ligging. Wil je toch graag ook andere publicaties aanbieden, noteer dit dan in het opmerkingenveld of contacteer toerisme@vlaamsbrabant.be