De laureaten van de Toerisme Awards Vlaams-Brabant 2023 zijn gekend! 

Meer dan 7500 mensen hebben een stem uitgebracht voor hun favoriete genomineerde in de verschillende categorieën. Benieuwd hoe het grote publiek gestemd heeft? Bekijk de officiële uitslag hier.
Op woensdagavond 29 maart werden de awards uitgereikt. Ontdek hieronder de verschillende genomineerden die de gegeerde awards mee naar huis mochten nemen.

De 10 winnaars van de wedstrijd werden op vrijdag 31 maart per mail verwittigd. Zij ontvingen als prijs een waardebon van 150 euro voor een overnachting in Vlaams-Brabant. 

Even nagenieten?

Er werd heel wat geflitst die avond. Geen boetes, maar wel knappe koppen! Bekijk hier de fotoreportage van de gala-avond

RingTV kwam een kijkje nemen en maakte er een mooi nieuwsitem van. Herbeleef de avond nog eens opnieuw in 5 minuten tijd
 

Al onze genomineerden hebben een mooie campagne gelopen. De professionele jury selecteerde per categorie 3 ondernemingen of gemeentebesturen die de voorbije jaren heel wat inspanningen hebben geleverd om de toerist en de recreant in Vlaams-Brabant een gevarieerder, unieker en inclusiever aanbod te bezorgen.
Het ondernemerschap, de creativiteit, de investeringen en het enthousiasme van deze genomineerden betekenen een grote meerwaarde voor het toerisme in de provincie Vlaams-Brabant. Ontdek hieronder al onze genomineerden en bezoek ze vooral ook eens op ter plekke, echt de moeite waard!